Dakdekker

Bent u opzoek naar een geschikte dakdekker voor al uw dakdekkerswerkzaamheden? Dan bent u bij ARL Loodgieters aan het juiste adres. Wij kunnen u van dienst zijn met het oplossen van problemen en het onderhoud van het dak van uw woning of bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld lekkage door achterstalligonderhoud? wij kunnen voor u de lekkage op een deskundige manier verhelpen en het dak voor u onderhouden zodat de kans op nieuwe lekkages zeer klein wordt. Tevens hebben wij een 24 uur spoedservice, dit houdt in dat wij 24/7 voor u klaar staan, ook op zon- en feestdagen. Heeft u lekkage of is het dak toe aan een onderhoudsbeurt? Bel dan 070 888 3057 en u komt gelijk in contact met onze loodgieter in de regio Den Haag.

Lekkage dak

Lekkage is natuurlijk zeer vervelend. Het water kan terecht komen in uw woning waardoor u veel schade en kosten maakt. Daarom moet lekkage altijd zo snel mogelijk verholpen worden. ARL Loodgieters kan de lekkage op een professionele manier verhelpen en is 24/7 bereikbaar. Daarnaast kunnen wij voor u het dak renoveren, zodat u verdere lekkages voorkomt. Vaak is de oorzaak van de lekkage niet eenvoudig door uzelf te beoordelen, daarom is het belangrijk dat u lekkage laat opsporen en repareren door een vakman. ARL Loodgieters kan voor u binnen een mum van tijd de lekkage opsporen en verhelpen. Wanneer de lekkage niet direct op te lossen is kunnen wij voor u een noodvoorziening plaatsen. Heeft u lekkage aan het dak van uw woning of bedrijf? Voorkom verdere schade en bel 070 888 3057 en u komt direct in contact met onze loodgieter.

Dak onderhoud

U kunt lekkage of andere problemen altijd beter voorkomen dan genezen. Een van de meest voorkomende oorzaken van problemen aan het dak is achterstalligonderhoud. Dit zorgt ervoor dat de dakbedekking niet meer optimaal beschermd en er lekkage ontstaat. ARL Loodgieters kan het onderhoud van uw dak verzorgen en eventueel verouderde daken renoveren. De dakgoten zijn ook een essentieel onderdeel van het dak. Dakgoten moeten goed onderhouden worden omdat deze door bladeren of door veel regen kunnen beschadigen en hierdoor kan er verstopping in de afvoer van uw dakgoten ontstaan. Het is daarom van belang dat de dakgoot goed schoon wordt gemaakt. ARL Loodgieters kan tevens het onderhoud van uw dakgoten verzorgen en deze op een vakkundige wijze schoonmaken. Hierdoor voorkomt u lekkage of verstopping van uw dakgoten. Ook kunt u onder andere bij ARL Loodgieters terecht voor,

  • Zink herstellen of vervangen
  • Regenpijpen repareren of vervangen
  • Nieuwe dakgoten plaatsen
  • Lekkage verhelpen
  • Onderhoud aan dak en dakgoten

Stormschade

Een hevige regenbui of een flinke storm? Dit kan zorgen voor stormschade aan uw woning. Bijvoorbeeld, beschadigde dakbedekking, lekkage of overlopende dakgoten. ARL Loodgieters is 24/7 bereikbaar en kan u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. Wij hebben veel ervaring met het verhelpen van stormschade en het repareren van beschadigde daken. Wanneer het niet mogelijk is direct de lekkage of problemen te verhelpen, kunnen wij voor u een noodvoorziening plaatsen. Met spoed een loodgieter nodig omdat u stormschade heeft? Bel dan direct 070 888 3057 en u wordt direct doorverbonden met ARL Loodgieters.